23 d’abril 2009

Dos premis de teatre amateur per a L’habitació del nen


www.totmataro.cat
20 abril de 2009

Dos segons premis als actors premien el muntatge de Sala Cabañes dirigit per Pere Vázquez
Redacció

L’obra de teatre“L’Habitació del nen”, produïda i estrenada a la Sala Cabañes sota la direcció novella del mataroní Pere Vàzquez ha tret bon botí de la XXVI edició del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Codines. Diumenge passat es va conèixer que la producció teatral s’havia endut dos segons premis en un èxit incontestable de la factoria Sala Cabañes.

Roser Montlleó va obtenir el segon premi a la millor actriu principal pel personatge de “Mare” i Esteve Vallmajor va rebre el segon premi al millor actor secundari pel de “Nen”.

Un espectacle en gira
Després de les primeres representacions a Mataró, el muntatge ha fet gira i el proper 1 de maig es representarà a la Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar.

Vuit dones
A la Sala Cabañes, mentrestant, dissabte i diumenge seran les darreres oportunitats per veure el muntatge ‘Vuit dones’, dirigit per Mercè i Toni Grané i del que El Tot Mataró i Maresme, sempre atent a l’actualitat teatral de la ciutat, n’oferirà la La Crítica de Comas Soler.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...