22 d’abril 2009

“L’Habitació del nen” guanya dos premis al concurs de teatre de Sant Feliu de Codines


L’obra dirigida per Pere Vàzquez es va endur el segon premi a la millor
actriu principal i el segon premi al millor actor secundari


“L’Habitació del nen”, la producció de Sala Cabañes dirigida per Pere Vàzquez, ha rebut dos guardons en la XXVI edició del Concurs de Teatre Amateur de Sant Feliu de Codines. Roser Montlleó va obtenir el segon premi a la millor actriu principal pel personatge de “Mare” i Esteve Vallmajor va rebre el segon premi al millor actor secundari pel de “Nen”. La lectura del veredicte i l’entrega de premis es va celebrar el diumenge passat, dia 19.

A “L’Habitació del nen”, un drama sobre l’amor filial escrit per Josep Maria Benet i Jornet, un home i una dona es lleven il·lusionats per a celebrar l’aniversari del seu fill. Des del balcó contemplen el pis que volen comprar, just al davant d’on viuen, i on esperen començar una nova vida. El fill es desperta esverat, incapaç de pair tots els regals i les atencions que rep, però un imprevist sacsejarà la vida familiar, de manera que res ja no tornarà a ser el mateix. “L’habitació del nen” ha suposat el debut de Pere Vàzquez en la direcció teatral.

Després de representar-se a la Sala Cabañes l’octubre del 2008, l’espectacle s’ha pogut veure en diverses localitats catalanes participant en concursos de teatre amateur. A Sant Feliu de Codines hi va acudir el passat 7 de març. Mentrestant, el muntatge continua girant pel país i el proper 1 de maig es representarà a la Mostra de Teatre Amateur de Pineda de Mar.

Últimes representacions de “8 dones”
D’altra banda, aquest cap de setmana es portaran a terme les dues últimes representacions de “8 dones”, el muntatge dirigit per Mercè Grané i Toni Grané que es va estrenar amb gran èxit. Tant dissabte dia 18 com diumenge dia 19 es va aconseguir una ocupació superior al 90%.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...