30 de gener 2011

Can Gassol, residència d'un projecte artístic internacional

Des del 3 de gener fins el 15 de gener Can Gassol Centre de Creació d'Arts Escèniques de Mataró s'ha convertit en el laboratori de creació d'un projecte artístic de caire internacional.

Darrere el nom d' "Art- Pedagogia-Política: accions cooperatives" hi ha els noms d'Andrea Elias i Norberto Presta, membres de la companyia brasilera Teatro Xirè.
Aquest és un projecte amb representació mataronina, ja que compta amb la participació de la companyia de teatre/dansa resident a la ciutat loscorderos.sc. A més de Teatro Xirè i loscorderos.sc, el projecte acull companyies d'Itàlia, Alemanya i Grècia.

El projecte, que ha vist els seus primers passos a Mataró gràcies al suport de l'IMAC, pretén ser un espai de recerca artística i pedagògica amb el treball d'investigació i de posada en comú dels diferents estils de les cinc companyies.
Aquest és un projecte itinerant que anirà visitant els diferents països participants i que acabarà en una trobada internacional al Brasil, on tots junts s'interrelacionaran amb companyies brasileres per treballar en faveles i barris socialment conflictius.

publicat per
www.mataro.cat
18 de gener de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...