28 de gener 2011

"Íncubo. Un juego de vampiros"



A la Villarroel Teatre del 18 de gener al 6 de març de 2011

No és molt comú trobar thrillers en teatre a les sales de Catalunya. En una programació força original, la Villarroel presenta un thrller de terror psicològic amb connotacions vampiresques.
Si ja va ser curiós veure una història de policies en teatre, com és Pluja constant, ara la programació de la sala Villarroel proposa una història més pròpia del cinema fantàstic. Íncubo és, en paraules del seu director "és un homenatge al cinema de terror, a aquells thrillers de terror psicològic on res és el que sembla, al thriller fantàstic...".
Interpretada per Lluís Villanueva (Lluny de Nuuk, Plataforma), Marcel Borràs (Dictadura-Transició-Democràcia, Germanes), Irene Escolar (El mal de la juventud, Rock’n’Roll) i Àlvaro Cervantes en el seu primer paper teatral.

Sinopsi
En un antic refugi d’un poble perdut se citen Miguel (40 anys) i Eva (16 anys ), el motiu de la trobada és un intercanvi. Miguel canvia el número final d’una sèrie limitada d’un còmic de vampirs pel sexe que li ofereix Eva.
A partir d’aquest moment i fins al final, el comportament de tots els personatges es tenyeix de por, venjança i violència.

Informació pràctica
Les funcions prèvies a La Villarroel comencen el 18 de gener i l’estrena és el 20 de gener.

Horaris
Dimarts, dimecres i dijous a les 21.00 h
Divendres a les 21.30 h
Dissabte a les 18.30 i a les 21.30 h
Diumenges i festius a les 18.30 h

Preus
De dimarts a dijous, 22 euros
De divendres a diumenge i festius, 26 euros

Publicat per
http://www.ciutatoci.com
19 de gener de 2010

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...