28 de gener 2011

Inventari d'objectes perduts

Comença una nova temporada del Cicle de Petit Format a Can Gassol

El joc presentat per Teresa Urroz i Gemma Julià donarà el tret de sortida a una nova temporada del Cicle de Petit Format a Can Gassol. Centre d'Arts Escèniques de Mataró. Una vegada al mes tindrem una cita a Can Gassol on es podrà veure el nou espectacle de la Pepa Plana, "Penèlope", la força interpretativa de Miquel Gallardo al capdavant de la Cia Pelmànec i el seu "Don Joan. Memòria amarga de mi", per acabar amb la dansa del duet format per Toni Mira i Claire Ducreux en l'espectacle "En attendant l'inattendu".

L'"Inventari d'objectes perduts" ens trasllada a un suposat departament d’objectes perduts. Dues científiques, responsables de l’arxiu, acullen els visitants en el seu espai de treball i comparteixen amb ells la passió per la feina: protegir, ordenar i classificar els objectes perduts.

Quan les científiques reben un objecte, fan un primer registre i hi apliquen les anàlisis científiques pertinents (identificació d'empremtes digitals, ADN, tasts amb diferents productes, etc). Per a cada ítem, una etiqueta: una categoria i un nom de cas segons les hipòtesis que ha originat. Es tracta no només de reconstruir-ne la història, sinó també de desvetllar-ne els secrets. A partir dels objectes, les dues científiques ens recreen un món on la pèrdua és l'eix vertebrador. Durant la visita, l'enrenou i el xoc d'energies en aquest espai de caos organitzat provocarà un augment perillós del nivell de "disbaris". El públic es veurà implicat en una sèrie de fenòmens molt especials.

Un espectacle, dinàmic i participatiu que no us deixarà indiferents.

Preu de les entrades: 6 euros

Punts de venda: a les oficines de l'IMAC, al servei de Telentrada de Catalunya Caixa i des d'una hora abans de l'espectacle a la taquilla.

Podeu veure el vídeo a:
www.youtube.com/inventari2009

publicat per
www.mataro.cat
24 de gener de 2011

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...