29 de gener 2011

Demà s'acaba una temporada mes de "Els Pastorets de Mataró"



Demà diumenge quan sobre 2/4 de 9 baixi el teló s'haurà acabat una temporada mes de "Els Pastorets de Mataró" .
Segurament Els Pastorets es l'espectacle mataroní mes representat a la ciutat. Segurament Els Pastorets de Mataró es l'espectacle que mes gent a vingut a veure de fora de Mataró en tota la seva historia i el que arrossega mes grups i autocars a la nostra Ciutat.
Segurament alguna cosa harem fet per merèixer tal reconeixement.
L'últim dia de Pastorets comença aviat i acaba tard. I dic això per que, per tradicions , allà també es movem per tradicions , al matí hi ha una matinal esportiva , aquest any als patis del GEM, on es juga un partit de futbol i un de basquet si hi ha prou gent. A la mateixa hora hi ha una ciclistada per qui si vol apuntar que surt davant de la Sala.
A la tarda quan acaba la casa de Naïm , es reparteix la tradicional xocolatada amb melindros per a tots els actors, tècnics i personal de sala.
Un cop acabada la representació comença el ritual de l'enterrament de l'estrella a l'estil del Pellofa i per acabar amb una platea tan plena com les representacions es fa el xou de fi de Pastorets que depenen de la inspiració dels participants pot quedar menys o mes lluïda. Però vaja que la voluntat es el que val.
Desprès ja vindrà dilluns ... i dimarts ... i dimecres .... i dijous que seran els dies que els tècnics necessitaran per fer el desmuntatge i començar a preparar la propera estrena de la Sala "Carnaval"
I pel cap de setmana del 5 i 6 de febrer excursió de final de Pastorets.
Ah !!! per qui no tingui entrades per l'ultima funció ho veig una mica complicat que hores d'ara en pugui aconseguir una.
Llarga vida a "Els Pastorets de Mataró" !!!

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...