01 de gener 2011

Sala Cabanyeros pel món : Jordi Font i Ara o mai fins el 16 de gener al Guasch Teatre


SINOPSI
Un teatre abandonat a punt de ser reconstruït i tornar a obrir les portes. Tres actors que busquen una actriu per a la seva companyia. Un director que desitja convertir-se en un dels grans. Una actriu que busca la gran oportunitat de la seva vida. Un càsting.
Tot és a punt de començar. Tots cinc es troben en el mateix moment, en el mateix teatre. Tot funciona, tot gira envers de l’èxit, però... Ara o mai

Unes paraules...
Fa quinze anys exactament, una colla d’amics van emprendre l’aventura més divertida de les seves vides, crear la seva pròpia companyia de teatre. Només hi havia un requisit indispensable: que fos una companyia de teatre musical. Davant de totes les adversitats que es van trobar van aconseguir tirar endavant i ja han passat quinze anys. Al llarg d’aquesta trajectòria hi hagut de tot, diversió, plors, riures, enrabiades, amor... Però el més important és que no han deixat de passar-s’ho bé. Durant aquests quinze anys han estat tiets i
pares a la vegada. Fins ara sempre s’han dedicat al teatre familiar tan infantil com juvenil, creant espectacles com: El regne Màgic d’Oz (1995), Robin Hood (1997), D’Artagnan i els tres mosqueters (1998), Simbad el mariner (2001), El llibre de la Selva (2004), La Bella i la Bèstia (2006), Dràcula (2000), 20.000 llegües de viatge submarí (2007), De la terra a la lluna (2010), i uns quants més fins arribar a la vintena d’espectacles. Aquesta companyia es diu Veus Veus.
Per tant han decidit que per celebrar aquest aniversari tan feliç, que millor fer-ho amb un espectacle per a tothom en horari d’adults. I aquí el teniu, és diu “Ara o Mai”.

Ara o mai
Ara o mai, és una comèdia musical, que ens trasllada a un escenari on cinc actors, acompanyats de música en directe, busquen i regiren a dins seu, el que creuen que és aquest gran ofici del teatre, on el que realment importa és treballar i ser feliç.

Ara o mai
Repartiment

Montse González
És Cristina, una actriu de teatre musical, que busca allò que tots els actors desitgen, treballar molt, que la dirigeixin bé, i poder seguir fent la seva vida amb tota la felicitat que es pugui.

Noli Ramos
És Àlex, un director de teatre que està començant, i busca poder dirigir i convertir-se en un gran director d’escena.

Albert Doz
És Giacomo, cantant d’òpera, ha tingut nombroses nits de glòria cantant i actuant per un públic molt entregat, sempre deixant-se la pell.

Àlex Esteve
És Capità, la seva trajectòria teatral s’ha basat sempre en les comèdies d’”El siglo de Oro”, però no ha tingut gaire fortuna amb la fama.

Jordi Font
És Billy, la seva especialitat és William Shakespeare, el seu Hamlet, el seu darrer muntatge, ha tingut molta acceptació per tot arreu, però encara no s’ha pogut veure a la gran ciutat de la capital.

Ara o mai
FITXA ARTÍSTICA
Autor i músiques
Albert Doz
Disseny de Vestuari
Teresa Clopès
Construcció d’escenografia
Txus Rodíguez
Disseny de So
Roger Guinot
Disseny de llums
Gabi Doz i Roger Guinot
Coreografies
Inés Moltó
Direcció
Gabi Doz
Disseny gràfic
Andy Fernández
Fotografies
Lys Moya
Producció
Executiva Jordi Font
Manegement
Elisabet Fernández
Producció Veus-Veus

Ara o mai
Veus-Veus és una companyia de teatre creada l’any 1.995 per actors, ballarins i can

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...