02 de setembre 2015

Temporada Alta fa campanya a les xarxes



publicat per
29 d'agost de 2015

Descobrir els espectacles de Temporada Alta d'una forma divertida. Aquest és l'objectiu de la gimcana fotogràfica organitzada per dissabte vinent, dia 5 de setembre, pels carrers de Girona. Serà la primera de les activitats del Festival de Tardor de Catalunya un cop presentada la programació, aquest dilluns.

Durant tot el matí, els participants a la gimcana hauran de seguir unes pistes i publicar les seves imatges a Instagram per aconseguir lots de premis vinculats amb la cultura i el turisme. El primer premi és un pack d'entrades i una nit a l'hotel Carlemany per a dues persones, i el segon, un sopar al restaurant Indigo i dues entrades. Altres premis consistiran en una càmera Instax Wide 300 de Fujifim, i d'empreses vinculades al Club de Mecenatge del festival, com ara Estrella Damm i DO Empordà.


L'activitat començarà a les 9.30 del matí amb un esmorzar de benvinguda i s'allargarà durant tot el matí per diversos espais de la ciutat. Per participar-hi cal fer una inscripció a reviucat.wordpress.com. Les places són limitades. Aquesta activitat s'emmarca dins les propostes que Temporada Alta està preparant en l'entorn digital per tal que els espectadors puguin compartir la seva experiència a les xarxes.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...