19 de setembre 2015

Els veïns de dalt



publicat per
foto : David Ruano

Els veïns de dalt és la primera incursió de Cesc Gay en el teatre, però l’autor i realitzador ja fa dues dècades que explora a trossos la quotidianitat més íntima en el cinema, amb pel·lícules com A la ciutat i Una pistola en cada mano.

És una comèdia fresca, tallant i exacta, d’una precisió que treu l’alè en les rèpliques i que provoca perplexitat i riures incontrolables.
La comèdia gira al voltant de la parella formada per l’Anna i en Juli, que no està passant pel seu millor moment i no pot evitar declarar-se la guerra en públic durant un pica-pica obligat amb els seus veïns de dalt: la Laura i en Salva. Aquella parella encantadora que els va ajudar a instal·lar-se, aquells veïns tan pesats que els saluden fins i tot quan el món els cau al damunt i que no tenen cura ni pudor amb els seus esbufecs i gemecs fora d’hora. I ara baixen a sopar. I ara caldrà fer-los bona cara.

Autor i director: Cesc Gay
Intèrprets: Pere Arquillué, Àgata Roca, Nora Navas i Jordi Rico
Escenografia: Alejandro Andújar
Vestuari: Anna Güell
Il·luminació: Carlos Lucena
Ajudant de direcció: Marta Pérez

+ info
Temporada estable
Els veïns de dalt
Dissabte 19 de setembre
A les 18 i a les 21 h
Teatre Monumental
24 euros platea / 19 euros amfiteatre
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

https://entradesculturamataro.cat

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...