dimarts, 29 de setembre de 2015

"Dona no reeducable" recorda Anna Politkóvskaia al Teatre Lliure de Gràciapublicat per

El teatre compromès de Stefano Massini, amb direcció de Lluís Pasqual, s'instal·la per partida doble al Teatre Lliure: el 22 de setembre s'estrena "CrecEnUnSolDéu", amb interpretació de Rosa Maria Sardà, que alternarà funcions amb "Dóna no reeducable", amb interpretació de Míriam Iscla, fins l'11 d'octubre

El Teatre Lliure aposta pel talent del dramaturg italià Stefano Massini per donar inici a la seva nova temporada, a través de dues obres de contingut compromès: CrecEnUnSolDéu i Dona no reeducable. Aquests dos monòlegs s'alternaran durant setembre.

Dona no reeducable, amb interpretació de Miriam Iscla, tracta la història de la periodista Anna Politkóvskaia, assassinada el 2006 per anar en contra del posicionament rus al conflicte txetxè. Amb Míriam Iscla governant l'escenari sota la direcció de Lluís Pasqual, l'obra estableix un diàleg urgent i necessari amb l'espectador, alhora que ret homenatge a Politkóvskaia, periodista russa que va desaparèixer el 2006 a mans del terrorisme de estat.

Per la seva banda, CrecEnUnSolDéu sorgeix d'un text recent de l'autor italià, que el director Lluís Pasqual va començar a traduir des del mateix moment en què el va llegir, i que, amb la veu de Rosa Maria Sardà, tracta la vida quotidiana a la franja de Gaza.

Dona no reeducable
Dies: 23 de setembre al 3 d'octubre (funcions alternes)
Espai: Teatre Lliure de Gràcia
Preu: 15 a 29 €

+ info

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: