30 de setembre 2015

El teatre Cirvianum segueix apostant per les produccions locals



publicat per
23 de setembre de 2015

Dimarts al migdia es va presentar la nova temporada del teatre torellonenc que seguirà apostant per les produccions locals durant quatre mesos on no hi faltarà la música, el teatre o el circ. "Espectacles en diferents formats i per a tots els públics" va ressaltar tant la regidora de Cultura, Núria Güell, com el coordinador del teatre, Pep Tines. Un dels plats forts serà l'espectacle iTime d'en Peyu que un cop més, i com ha fet en els altres dos espectacles, estrenarà a Torelló. Serà el 2 d'octubre.


L'humorista osonenc, a més, tornarà el 4 de desembre al Cirvanum per tancar la gira Jo tinc un amic que... Peyu va explicar que "serà una festa benèfica i que comptarà amb convidats especials". Una altra de les novetats és la presentació de la nova companyia local Loropardos que aquest cap de setmana estrenaran El Pla. Entre la programació d'aquest semestre també hi ha un documental que servirà d'homenatge a Ovidi Montllor, les reposicions d'Els Addams de les companyies Nou 69 Teatre i La Nota Teatre i de la Vie Boheme del Grup Xarxa. No hi faltarà el circ amb Vaivén circo i Circo submarino, la música clàssica amb el concert de Nadal amb l'Orquestra Filarmònica de Lemberg o teatre amb les obres Ruz-Bárcenas i El lloc o espectacles familiars com relacionats amb els arguments de Peter Pan o Robin Hood.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...