27 de setembre 2015

Torna el gran èxit de Sala Cabanyes



publicat per
25 de setembre de 2015

L’entitat programa de nou el musical ‘Mamma mia’ després de triomfar la primavera passada

Dissabte 26, a 2/4 de 10 de la nit a la Sala Cabanyes (la Riera, 110-120), 1a representació
Representacions del muntatge

• 26 de setembre  - 21:30h
• 27 de setembre - 18:30h
• 3 d’octubre  - 21:30h
• 4 d’octubre - 18:30h
• 10 d’octubre - 21:30h
• 11 d’octubre - 18:30h
• 12 d’octubre de 2015 - 18:30h

Més de 4.000 persones van veure ‘Mamma mia’ la primavera passada a Sala Cabanyes. Una de les obres més exitoses, Pastorets a banda, de la història recent de l’entitat, amb el públic acabant dempeus i cridant ‘No n’hi ha prou’. Davant d’això la Sala ha decidit tornar a programar el musical, a partir d’aquest dissabte i en un total de 7 representacions.


A través de les cançons d’ABBA, el públic descobreix com són les últimes hores abans de la boda entre la Sophie i l’Sky (Pau Abril). Preocupada per qui la portarà a l’altar, la Sophie ha enviat tres cartes als tres homes que sospita que poden ser el seu pare. Llegint el diari de joventut de la seva mare sap que els “candidats” són en Harry (Ferran Camps), en Sam (Xavier Codony) i en Bill (Xavier Manrique), que es desplacen a la tranquil·la illa grega on se celebrarà el casament. Sota la batuta d’Antoni Blanch, una vuitantena de persones fan possible que el muntatge tiri endavant. “Mamma Mia” és un espectacle per a tota la família, amb música en directe i un cor d’una trentena d’actors, dirigit per Georgina Blanch. Carla Pérez s’ha encarregat de les coreografies i l’escenografia, que trasllada al públic a l’illa grega on passa l’acció, és obra de Josep Maria Codina.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...