07 de setembre 2015

Es farà una segona sessió de l’espectacle "Els veïns de dalt", de la temporada de teatre al Monumental



publicat per
3 de setembre de 2015

La temporada estable de teatre al Teatre Monumental de Mataró comença el proper 19 de setembre amb un dels èxits de la temporada passada a Barcelona, Els veïns de dalt. L’espectacle va exhaurir ràpidament totes les localitats del Teatre Romea on es va poder veure. Davant el bon ritme de venda d’abonaments per la temporada teatral mataronina i a la gran demanada d’entrades per veure aquesta obra de teatre, finalment es farà una segona sessió. Aquesta serà el mateix dia 19 de setembre a les 18 h. Les entrades per a les dues sessions es posaran a la venda dilluns 7 de setembre a un preu de 24 € a platea i de 19 € a l’amfiteatre. Es podran adquirir a les oficines de Cultura (C. de Sant Joseo, 9 de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de dimecres a divendres de 18 a 20 h) i a través del web www.entadradesculturamataro.cat.

Els veïns de dalt és la primera obra que dirigeix el cineasta Cesc Gay i ho fa amb un repartiment de luxe: Pere Arquillué, Nora Navas, Jordi Rico i Àgata Roca. L’autor i realitzador ja fa dues dècades que explora  la quotidianitat més íntima en el cinema, amb pel·lícules com A la ciutat i Una pistola en cada mano.


L’espectacle que podrem veure a Mataró és una comèdia fresca, tallant i exacta, d’una precisió que treu l’alè en les rèpliques i que provoca perplexitat i riures incontrolables. La comèdia gira al voltant de la parella formada per l’Anna i en Juli, que no està passant pel seu millor moment i no pot evitar declarar-se la guerra en públic durant un pica-pica obligat amb els seus veïns de dalt: la Laura i en Salva. Aquella parella encantadora que els va ajudar a instal·lar-se, aquells veïns tan pesats que els saluden fins i tot quan el món els cau al damunt i que no tenen cura ni pudor amb els seus esbufecs i gemecs fora d’hora. I ara baixen a sopar i caldrà fer-los bona cara.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...