dissabte, 26 de setembre de 2015

L'ALÈ DE LA VIDA DE Q-ARS TEATREpublicat per

'L'alè de la vida' amb Mercè Arànega i Anna Güell
Les grans actrius Mercè Arànega i Anna Güell protagonitzen aquesta obra d'èxit mundial. Un duel carregat d'ironia i tendresa entre dues dones que han compartit el mateix home durant 25 anys.

Dues dones i un destí: ser abandonades pel mateix home. L'una, l'esposa durant més de 25 anys; l'altra, l'amant durant els mateixos anys. Mercè Arànega i Anna Güell, dues grans actrius catalanes conegudes tant pels seus papers al teatre com a la televisió, protagonitzen brillantment aquesta obra d'èxit mundial escrita pel dramaturg anglès David Hare, sota la direcció de Magda Puyo.

L'alè de la vida és la història d'una dona que s'enfronta a l'esposa del seu amant. En el transcurs d'un dia i una nit, les dues dones parlen sobre les seves vides i la relació amb l'home amb el qual han compartit 25 anys. Un subtil combat de ganivets, un duel on la ironia i la tendresa comparteixen protagonisme.

David Hare és un important dramaturg reconegut tant en el món del teatre (Celobert) com en el del cine com a guionista (El lector), que ha rebut nombrosos premis, entre els que destaquen dues nominacions als Oscar i tres Globus d'Or.

Autor: David Hare / Traducció: Mònica Bofill / Adaptació: Mònica Bofill i Magda Puyo / Direcció: Magda Puyo / Ajudant de direcció: Mònica Bofill / Intèrprets: Mercè Arànega i Anna Güell / Espai escènic i vestuari: Montse Amenós / Il·luminació: Sylvia Kuchinov / Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events) / Fotografies: Jordi Egea / Distribució: Elena Blanco (Magnetica Management) / Producció: Q-Ars Teatre i Velvet Events / Amb la col·laboració de: Centre d'Arts Escèniques de Terrassa

+ INFO
25/26/27 SETEMBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Espectacle abonable
TEATRE
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 70 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: