26 de setembre 2015

L'ALÈ DE LA VIDA DE Q-ARS TEATRE



publicat per

'L'alè de la vida' amb Mercè Arànega i Anna Güell
Les grans actrius Mercè Arànega i Anna Güell protagonitzen aquesta obra d'èxit mundial. Un duel carregat d'ironia i tendresa entre dues dones que han compartit el mateix home durant 25 anys.

Dues dones i un destí: ser abandonades pel mateix home. L'una, l'esposa durant més de 25 anys; l'altra, l'amant durant els mateixos anys. Mercè Arànega i Anna Güell, dues grans actrius catalanes conegudes tant pels seus papers al teatre com a la televisió, protagonitzen brillantment aquesta obra d'èxit mundial escrita pel dramaturg anglès David Hare, sota la direcció de Magda Puyo.

L'alè de la vida és la història d'una dona que s'enfronta a l'esposa del seu amant. En el transcurs d'un dia i una nit, les dues dones parlen sobre les seves vides i la relació amb l'home amb el qual han compartit 25 anys. Un subtil combat de ganivets, un duel on la ironia i la tendresa comparteixen protagonisme.

David Hare és un important dramaturg reconegut tant en el món del teatre (Celobert) com en el del cine com a guionista (El lector), que ha rebut nombrosos premis, entre els que destaquen dues nominacions als Oscar i tres Globus d'Or.

Autor: David Hare / Traducció: Mònica Bofill / Adaptació: Mònica Bofill i Magda Puyo / Direcció: Magda Puyo / Ajudant de direcció: Mònica Bofill / Intèrprets: Mercè Arànega i Anna Güell / Espai escènic i vestuari: Montse Amenós / Il·luminació: Sylvia Kuchinov / Direcció de producció: Carles Manrique (Velvet Events) / Fotografies: Jordi Egea / Distribució: Elena Blanco (Magnetica Management) / Producció: Q-Ars Teatre i Velvet Events / Amb la col·laboració de: Centre d'Arts Escèniques de Terrassa

+ INFO
25/26/27 SETEMBRE
Divendres i dissabte a les 21 h
Diumenge a les 19 h
Espectacle abonable
TEATRE
INFORMACIÓ PRÀCTICA
Durada: 70 minuts
Preu: 15 € / 12 €
Teatre de l'Aurora
Carrer de l'Aurora, 80 (Plaça de Cal Font)
08700 IGUALADA (Barcelona)
Tel. 93 805 00 75

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...