07 de setembre 2015

El FITAG rep amb èxit la companyia garrotxina Pic Pic



publicat per
1 de setembre de 2015

Aquest passat dijous 27 d’agost la formació teatral La Companyia Pic Pic posava en escena el seu darrer espectacle humorístic, la comèdia EL SHOW XOU, en un dels festivals de més renom de la província, el FITAG (Festival Internacional de Teatre Amateur de Girona).
pic pic
Companyies de teatre d’arreu del món van poder actuar, intercanviar experiències i opinions a la ciutat de Girona del 25 al 29 d’agost. Aquest ha estat un pas important pels Pic pic ja que mai havien participat en un festival d’aquestes característiques. L’actuació va tenir lloc al Pati de la Magnòlies amb un total de 200 espectadors molt entregats.
Aquesta propera setmana El Show xou, conclourà la gira a la població d’Anglès. Després de 15 representacions i gairebé 2.000 espectadors en un any, es pot dir que aquesta obra de creació ha arrencat moltes rialles a la comarca de la Garrotxa, la Selva, Ripollès, i fins i tot a la capital, Girona.

Actualment, els Pic Pic ja estan treballant en l’esbòs del que serà la nova obra, una comèdia fresca i d’humor que trencarà una mica els “esquemes” dels rols en la societat. Tenen intenció de presentar-la a partir de la primavera o l’estiu del 2016.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...