13 de setembre 2015

El talent de Woody Allen convertit en obra de teatre



publicat per
7 de setembre de 2015

Àlex Rigola adapta "Marits i dones", del 16 de setembre al 18 d'octubre a la Villarroel
La pel·lícula ens va encantar, i la tornaríem a veure qualsevol dia, encara que sigui de 1992. "Marits i mullers" deslliga un dels millors guions de Woody Allen, en un film on el pes interpretatiu recau sobre les seves pròpies espatlles, i les de la formidable Mia Farrow.

Atrevir-se a oferir una versió diferent, canviant de format i d'actors, d'un guió tan efectiu com el de Woody Allen, requereix de molt talent. Àlex Rigola ja va portar aquest espectacle al Teatre de l'Abadia de Madrid el 2013, i ara estrena la versió en català per a La Villarroel.

En aquesta comèdia sobre les relacions de parella trobem a personatges com Andreu, escriptor i professor de literatura, i la seva dona Mònica, que treballa en una revista d'art. Andreu i Mònica no poden creure que els seus millors amics, Sandra i Joan, aparentment una parella perfecta, hagin decidit separar-se. A partir d'aquesta notícia, tots dos comencen a plantejar-se si el seu matrimoni es basa en una relació realment sòlida.

+ info
"Marits i mullers"
Dies: del 16 de setembre al 18 d'octubre
Espai: La Villarroel

Preu: 24 €

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...