dilluns, 14 de setembre de 2015

La nova dramatúrgia sueca puja a l'escenari de la Nau Ivanowpublicat per
10 de setembre de 2015

Potser ja no ho recordeu, però el Nadal de l'any 2010, en ple centre d'Estocolm, va esclatar una bomba que va matar el terrorista que l'anava a col·locar. Aquest fet és el punt de partida del primer muntatge de la temporada que es pot veure a la Nau Ivanow, una proposta dirigida per Adrian Devant que es titula Truco als meus germans.

Signa la peça Jonas Hassen Khemiri, un dels autors suecs emergents més llegits al seu país, autor de novel·les i d'obres de teatre que s'han representat fins i tot a Nova York. Truco als meus germans està ambientada durant l'explosió de la bomba esmentada a Estocolm i té com a protagonista Àmor, un jove que va buscant una peça de recanvi per a una màquina en una ciutat en estat d'alerta per on circulen centenars de policies.
L'obra segueix Àmor durant 24 hores durant les quals es confondran víctimes i criminals, realitat i paranoia i fins i tot l'amor i la química. I és que les fronteres que separen totes aquestes coses es faran més i més difuses segons avanci el muntatge.
Posa en escena la peça el director catalano-suec Adrian Devant, format a Estocolm, i una companyia integrada pels actors Adrià Díaz, Vicky Luengo, Marc Naya i Laura Sancho. Tots ells van posar en escena al Versus Teatre l'any 2013 el muntatge Kyla (Fredor), d'un altre dramaturg suec, Lars Norén.

+ info

Podeu veure Truco als meus germans a la Nau Ivanow (Hondures, 28) del 17 al 20 de setembre, de dijous a dissabte, a les 21 h i diumenge, a les 19 h. Entrada: 12 €

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: