18 de setembre 2015

Gàbia



pulicat per

Gàbia és un espectacle de gest i màscara sobre la violència de gènere; la història d’una família atrapada en un cercle viciós de falses necessitats i de por dels canvis, que viu en un univers de cartró pedra on tot és anecdòtic i no s’adona que l'única cosa essencial és viure l’un al costat de l’altre. Els personatges són presoners de la seva pròpia gàbia, i el més fràgil de tots, l’infant, mira de trobar una porta de sortida. En aquest camí es creuarà amb tota mena de personatges que parlen de la immigració, l’abús de poder i la soledat.
La companyia mataronina Jungle Low presenta el seu espectacle Gàbia, resultat d’un llarg procés d’investigació de la màscara expressiva. En aquest procés la companyia ha treballat a la recerca d’un llenguatge accessible per a tot tipus de públic, amb unes màscares i una dramatúrgia entenedores i portadores d’emoció. La màscara s’utilitza com una eina que desemmascara la societat i deixa entreoberta la porta cap a un món millor.
Amb Toni Arteaga, Xevi Riera, Núria Graupera, Damià Costa, Pablo Frederich i Albert Vilar.

+ info
Organitza: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró
Fet a Mataró
Gàbia
Divendres 18 de setembre
21 h
Can Gassol. Centre de Creació d’Arts Escèniques

5 euros

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...