dimecres, 16 de setembre de 2015

El musical Fang i Setge estrenarà la segona temporada el 12 de setembreEs posa en marxa la campanya de micromecenatge per produir el disc amb les cançons més representatives de l’espectacle
El musical Fang i Setge estrenarà la segona temporada el 12 de setembre
La segona temporada es farà al Teatre de La Passió d'Olesa, un total de 8 representacions

Fang i Setge, el musical de 1714, ja té data d’estrena per a la segona temporada, que
començarà el 12 de setembre al teatre de La Passió d’Olesa de Montserrat i comptarà amb un total de vuit representacions. El musical es podrà veure els dies 12, 13, 19, 20, 26 i 27 de setembre i 3 i 4 d’octubre; les funcions començaran dissabte, a les 9 del vespre, i diumenge, a les 6 de la tarda.

La productora Excés d’Entusiasme repeteix així col·laboració amb La Passió d’Olesa de Montserrat, amb qui ja va estrenar el desembre del 2014 aquest emotiu espectacle concebut amb l’estètica dels grans musicals anglosaxons. Fang i Setge compta amb un equip de professionals de renom que es manté aquesta segona temporada: música del compositor Salvador Brotons, dramatúrgia de Marc Rosich, coreografia de Toni Mira, lletres de Josep Pedrals i, dalt de l’escenari, figures reconegudes de l’escena catalana com: Lloll Bertran, Oriol Genís, Ferran Frauca, Xavier Ribera Vall, Albert Gràcia, Neus Pàmies, Aina Sánchez, Jordi Llordella i Marc Pujol. Per reviure l’èpica del moment, el musical s’ha concebut com un espectacle de gran format, amb música en directe i més d’un centenar d’actors sobre l’escenari.

L’espectacle brinda un homenatge a tota la gent que el 1714 va lluitar per mantenir les llibertats de Catalunya. En aquest sentit, les relacions humanes tenen un focus prioritari, mentre que el grans fets que han perviscut en la memòria col·lectiva són viscuts a través de la vida dels personatges. El musical recrea la vida dintre dels murs de la ciutat assetjada de Barcelona a través d’històries personals, protagonitzades principalment per dones, que donen una visió femenina del setge i expliquen el dia a dia de la ciutat. Des d’una vessant més filosòfica, conflueixen els diferents punts de vista del conflicte i es fan sentir totes les veus involucrades.

En la primera temporada, Fang i Setge va comptar amb 13 representacions, 6.523 espectadors provinents d’arreu del país i un gran èxit de crítica. Unes dades que han animat als creadors a tornar a portar escena el musical, amb aquesta segona temporada.

Campanya de micromecenatge per produir el disc de Fang i Setge
Després de l’èxit de la primera temporada i a petició de moltes de les persones que van assistir a l’espectacle, la productora Excés d’Entusiasme ha posat avui en marxa una campanya de micromecenatge a través de la plataforma Verkami que porta per títol Fang i Setge, el disc, i té com a objectiu aconseguir 6.000 euros que permetin produir el disc amb les cançons més representatives del musical, cantades pels mateixos artistes que van representar l’espectacle.

Totes aquelles persones que vulguin col·laborar per fer realitat aquest projecte poden fer les seves aportacions a través de la web de Verkami i podran obtenir, a canvi, diverses recompenses: des de discs, que rebran en primícia abans que es posin a la venda, a entrades per assistir a l'estrena de la segona temporada de Fang i Setge, el 12 de setembre al teatre de La Passió d'Olesa de Montserrat. A més, també hi ha algunes recompenses especials, com assistir a la gravació, sortir de figurant al musical
o poder accedir a la zona reservada pels actors i creadors.

+ info
Teatre La Passió
C/ Anselm Clavé, 109
08640 Olesa de Montserrat
Horari d'atenció:
Dilluns a divendres de 17h a 21h

Telf.: 93 778 10 09

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: