27 de setembre 2015

NO APOSTIS PELS ANGLESOS



Amb David Olivares, dirigida per Dusan Tomic.
Tres amics urbanites d’uns trenta anys es troben d’amagat entre setmana per compartir i gaudir de les apostes a la lliga anglesa. Aquell dia només queda una aposta per resoldre, un únic partit de la PremierLeague, amb 3 resultats possibles per als quals han apostat diferent i per separat.

Aquell decisiu partit avança i el resultat va variant, cosa que va produint la reacció dels tres personatges, els quals verbalitzen i revelen la seva cara més obscura i els seus conflictes més profunds, com també les mentides que amaguen al seu interior. Al capdavall, aquesta passió futbolística i la pròpia tensió de l’aposta fa caure totes les màscares i els tres personatges desvetllen la seva autèntica realitat.
El desenllaç és un adéu al passat, a allò fals que els unia, una mort, però també un renaixement, una benvinguda a allò nou i esperançador que s’obre davant de cadascun d’ells.

+ info
Dimarts 29 de setembre a les 21 h
Dimecres 30 de setembre a les 21 h
Dijous 1 d'octubre a les 21 h
Preu:: 10 €
FITXA ARTÍSTICA
Autor: Vladimir Djurdjevic (1977, Belgrad, Sèrbia)
Traductora: Laura Piqué (1977, Granollers)
Direcció: DusanTomic (1973, Novi Sad, Sèrvia)
Producció: ZOOPA
Intèrprets:  David Olivares, Oscar Garcia i José Pérez
Una tragicomèdia actual que triomfarà a Barcelona.
Teatre de Ponent, Granollers
Carrer de Ponent, 60
08401 Granollers
93 849 83 64 / 93 849 81 67
VENDA D'ENTRADES
A les taquilles del Teatre de Ponent: venda d'entrades el mateix dia de l'espectacle, una hora abans de l'inici de la funció.
Per Internet: al web de Teatre de Ponent (www.teatredeponent.com), a l'apartat de programació, després de la descripció de cada espectacle teniu l'opció de comprar les entrades per al dia que vulgueu sense cues ni comissions. Us recondueix al web d'Escena grAn que es la plataforma per gestionar tots els espectacles de la ciutat i hi apareix també la nostra programació.
A les taquilles del Teatre Auditori de Granollers: els dimecres,dijous i divendres de 17.30 h a 20 h s'hi poden comprar entrades anticipades

Iniciem una nova temporada i volem apropar encara més a tota la població les nostres propostes de teatre de petit format i de qualitat, per això el preu de les entrades serà únic per a tots els espectacles i serà de 10 €.

Per als Amics del Teatre de Ponent existiran avantatges que us anirem descobrint al llarg de la temporada. Podreu consultar-los a l'apartat Amics de Ponent.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...