dimecres, 30 de setembre de 2015

Lluís Homar torna al Teatre Borràs amb el clàssic d'Àngel Guimeràpublicat per
22 de setembre de 2015

"Terra Baixa" obre la nova temporada del teatre fins al 18 d'octubre, després de l'èxit de públic i crítica de la passada temporada
Després de guanyar el Premi Max a millor actor protagonista, Lluís Homar torna a demostrar les seves elevades capacitats com a intèrpret en la segona temporada de Terra Baixa al Teatre Borràs.
El director Pau Miró, que adapta l'obra al costat d'Homar, revisa el clàssic d'Àngel Guimerà en una proposta teatral reveladora i sorprenent, que es converteix en una versió unipersonal de la peça.
Homar assumeix els quatre papers principals de l'obra, operant només sobre l'escenari: l'ingenu pastor Manelic, que baixa de la terra alta per casar-se amb la Marta, la noia que treballa al molí de l'amo, Sebastià, i també Nuri, amiga de Manelic. Els quatre acaben rebolcant-se en el fang de les passions humanes més turbulentes, les de la Terra Baixa.
Aquesta deconstrucció de Guimerà, amb quatre veus per a un sol actor, representa un gir atrevit per al text clàssic català, que torna acompanyat pel remor dels aplaudiments de la temporada passada.
Terra Baixa
Dies: 23 de setembre al 18 d'octubre
Espai: Teatre Borràs
Preu: des de 20 €

+ info

ara son les ...

Total de visualitzacions de pàgina: