25 d’abril 2006

El Montcada supera a la UE Mataró, que ja ha perdut la categoria

tot mataró
24 abril 2006
Els visitants van reaccionar i van recuperar vint punts de desavantatge (54-34) per acabar superant als unionistes
La UE Mataró ja és equip de Copa Catalunya, i aquesta setmana no va poder superar al Montcada tot i que després d’una gran primera meitat guanyaven de 18 punts al descans. A la represa l’equip visitant va reaccionar i només va deixar anotar 22 punts als unionistes en els dos darrers quarts, després d’haver-ne sumat 55 en els dos primers. A més, l’arbitratge no va ajudar gaire i va marcar bastant el desenvolupament del partit. Els unionistes van sortir molt forts, jugant a un gran nivell i fent una de les millors primeres meitats de la temporada, arribant a tenir vint punts d’avantatge abans del descans (54-34), tot i saber que ja havien perdut la categoria. Tot semblava indicar que a la segona meitat la tònica seria la mateixa, amb l’equip passant-s’ho bé jugant i agradant al públic, però sorprenentment el partit va canviar radicalment, amb l’ajuda arbitral, i el Montcada ho va aprofitar per donar la volta al marcador. A la represa es veu un partit diferent Després del descans, sobretot quan els visitants es van començar a acostar en el marcador, va semblar que haguessin sortit uns altres àrbitres, ja que van començar a xiular faltes inexistents i a tenir decisions molt dubtoses, que van treure de polleguera al Mataró.
Això va provocar quatre faltes tècniques que van ajudar a l’equip visitant a materialitzar la remuntada.
Els nervis van aparèixer al conjunt unionista i tota la bona feina de la primera meitat s’en va anar en orris, ja que el Montcada va acabar capgirant el marcador. Ara el club mataroní resta a l’espera d’una possible reestructuració de la lliga LEB, que podria fer que baixessin menys equips de la lliga EBA. Per tant, han de seguir lluitant per intentar quedar el més amunt possible i esperar a la decisió de la Federació Estatal.
UE MATARÓ 77-84 MONTCADA
UE MATARÓ: Xavier Costa (7), Marc Sobrepera, Roger Juan (21), Jordi Ventura (14) i Guido Cuadrelli (14); Paco Hernández (13), Jacob Molina (4) i Edgar San Epifanio (4). 5 triples: Ventura (2), Costa (2) i Hernández. 30 de 63 tirs de camp (48%). 12 de 18 tirs lliures (67%). 26 rebots. 23 faltes personals.
Valentine MONTCADA: Curto (9), Grisó (4), Garcia (12), Santandreu (17) i Pons (9); Samper (2), Pérez (31), Ortega i Fabregat. 9 triples: Santandreu (4), Pérez (3), Curto i Garcia. 29 de 58 tirs de camp (50%). 17 de 27 tirs lliures (63%). 37 rebots. 19 faltes personals, Grisó eliminat.
ÀRBITRES: Avilés i López.
MARCADOR: 29-23, 55-37; 66-61 i 77-84.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...