29 d’abril 2006

“No buscarem ajuts que ens donin una gràcia que no ens pertoca”


tot mataró
28 abril 2006
Parlem amb Joan Ventura, president de la UE Mataró
Finalment s'ha consumat el descens. Com estan els ànims?
Estem decebuts, però el club són més coses que el sènior A masculí. Afortunadament hi ha equips de base que han fet una bona temporada, com el sènior B i l'equip femení. Ha faltat aconseguir la fita de la permanència amb el primer equip.
Hi ha una possibilitat de ser repescats als despatxos. En què consisteix i quines esperances hi dipositeu?
No la treballarem, en el sentit de mediar i buscar ajuts que ens donin una gràcia que no ens pertoca. Això sí, estarem atents a la possible reestructuració de la LEB per la qual no seria necessari el descens de cinc equips a Copa Catalunya.
Fent balanç, quins factors han dut l'equip al descens?
Ha estat una temporada nefasta en el sentit de programació. Veníem de fer una temporada molt bona i teníem la il·lusió de fer un equip capdavanter. Tot passava per l'entesa amb el Barça però un malentès va acabar amb el tracte i ho hem pagat. Teníem confiança en trobar algun fitxatge interessant però el grec no va respondre a les espectatives i Guido ens ha ajudat però la situació ja era complicada.
Com s'encara el futur de l'equip l'any vinent a la Copa Catalunya?
Hem assumit un descens que a la llarga pot ser profitós. Confeccionarem un equip jove, amb nois de casa i algun fitxatge, per tornar a recuperar la categoria.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...