30 de novembre 2006

La UE Mataró femení, a punt de donar la sorpresa

28 de novembre de 2006

Les unionistes van dominar al líder, el Cadí La Seu, fins al darrer minut del matx
Redacció Esports

La sorpresa va planar durant gairebé tot el partit sobre el Palau Josep Mora, ja que el femení de la UE Mataró va tenir al Cadí La Seu d’Urgell contra les cordes fins a l’últim minut. Però el líder va demostrar tenir sang freda i amb constància es va anar acostant en el marcador fins que va capgirar-lo quan faltava menys d’un minut pel final.
El conjunt unionista va començar el partit amb molt bon peu, i al final del primer quart guanyaven per quinze punts (26-11). La reacció visitant va arribar al segon quart, però el conjunt mataroní va fer una bona feina i va poder aguantar l’estrebada, arribant al descans per davant. Però un parcial de 5-14 en el darrer quart, quan les locals guanyaven de nou, va igualar el partit de nou. Al darrer minut el Cadí La Seu va donar el cop de gràcia amb cinc punts i es va endur la victòria.
UE MATARÓ 68-73 CADÍ LA SEU D'URGELL