29 de novembre 2006

Una primera part nefasta condemna la Unió Esportiva Mataró a la pista de l'Alaior

diari més maresme
28 de novembre de 2006
L'equip de Sobrin encadena tres derrotes consecutives en el Grup E de la Lliga EBA
MARC MAYOLA
23-9 i 19-8. Aquests van ser els resultats dels primers dos quarts en el partit entre Alaior i UE Mataró. El conjunt de les Illes, doncs, es planta­va al descans amb un còmode avantatge de 25 punts (42-17).
Els mataronins van des­pertar a partir del tercer pe­ríode, el qual van adjudicar-se per 12 a 20. Els darrers deu minuts també van ser de domini visitant (13-18), però
tot i els esforços unionistes per remuntar el partit, aquest havia quedat vist per sentència en una primera part per oblidar dels homes de Tito Sobrin. La Unió va tornar a evidenciar proble­mes en el joc interior. PacoHernàndez, que ha arrosse­gat força problemes fisics, encara no és aquell pivot de­terminant d'altres tempora­des. Malgrat els 14 punts de l'altre home interior amb més minuts, Marc Fabregat, els mataronins van sortir escaldats en la lluita pel rebot (42 a 24, amb 13 captures ofensives de l'Alaior per no­més 3 de la Unió) .L'holandès Patrick Sylvester Hillirnan, amb 22 punts i 10 rebots, va ser el principal botxí dels unionistes, que en­cadenen la tercera derrota consecutiva abans d'afrontar un altre desplaçament com­plicat a la pista del Ciudad Real. Els manxecs s'han re­forçat amb el sostre de la competició, el gegant de 2,32 metres Neil Fingleton