28 de novembre 2006

Tercera derrota consecutiva de la UE Mataró

27 de novembre de 2006

Contra l’Alaior, els homes de Sobrín van perdre el partit en els dos primers quarts
per Aida Soriano Fiérrez
L’enfrontament que la Unió va disputar contra l’Alaior Opel Jovent, diumenge passat, dia 26, va acabar amb la derrota del conjunt mataroní per 67-55. L’equip local va aconseguir un marge prou gran durant els dos primers quarts com per no haver de patir massa en els dos últims períodes. Tanmateix, l’equip unionista va sobreposar-se en els últims vint minuts, guanyant ambdós temps; però l’Alaior va administrar bé la diferència i no es va deixar sorprendre en cap moment. Novament, la feblesa de la Unió en el joc interior va ser aprofitada pel rival, sobretot pel pivot Hilliman (22 punts, 6 rebots defensius i 4 d’ofensius). Durant els primers deu minuts de joc, l’equip de Tito Sobrín no va estar ficat en el partit i prova d’això és el parcial de 29-3. De la mateixa manera, durant el segon quart, la reacció per part unionista no semblava produir-se, perquè un nou parcial de 19-8 deixava el marcador en 42-17, favorable a l’Alaior. Malgrat que en la represa els unionistes van millorar, els rivals no estaven disposats a deixar-se sorprendre: els locals es van relaxar, però sense deixar de tenir present el marcador. Així doncs, el resultat a la conclusió del tercer quart era de 54-37, encara gairebé 20 punts de diferència. Els unionistes, però, van seguir treballant per maquillar el resultat final i, amb un parcial de 13-18 en l’últim quart, van aconseguir escurçar la diferència a 12 punts, amb el resultat final de 67-55. Tanmateix, tercera derrota consecutiva de la Unió i sisena de la temporada. Amb tot, l’equip unionista ara és desè, ocupant la zona mitja-baixa de la taula. Tito Sobrín, després del partit subratllava “ L'equip ha tornat a ser feble en defensa. Hem de seguir treballant per solucionar-ho, perquè la competició s’està endurint”. La setmana vinent, la Unió tornarà a jugar lluny de casa. Aquesta vegada ho farà contra el Ciudad Real, un conjunt que compta amb el mateix balanç de 4 victòries i 6 derrotes que la Unió. Cal destacar, però, que l’equip de Sobrín no podrà comptar amb el pivot Aitor Muñoz, qui ha deixat de pertànyer a l’entitat unionista. Així, l’equip mataroní perd joc interior i el caràcter que el jove pivot posava a la pista quan jugava. L’actuació més destacada d’Aitor Muñoz es va donar en el partit contra el Torrevieja, quan el jove pivot va ser decisiu en conduir el seu equip cap a la victòria.