29 de desembre 2006

El Teatre Monumental representa ‘Allò que el vent s’endugué’

28 de desembre de 2006

Amb els premis a la creació escènica s’ha premiat un espectacle de dansa teatre, un infantil i un basat en la cultura de hip hop
Alba Martínez Cultura
Al “Cicle dissabtes a les 11” del Teatre Monumental es poden veure els projectes guanyadors dels premis a la creació escènica que el Patronat Municipal de Cultura de Mataró convoca cada any. Gràcies a això, es fan realitat tres projectes. El primer és un espectacle de dansa teatre, el segon un infantil i per últim una representació basada en la cultura del hip hop.

Avui 28 de desembre a les sis de la tarda s’ha representat al Teatre Monumental un espectacle titulat “Allò que el vent s’endugué” a càrrec de Jordi Saban, el propi protagonista.

Argument de “Allò que el vent s’endugué”
L’espectacle ha estat molt divertida per a tot tipus de públic, però sobretot els que més l’han disfrutat han sigut els infants, dels quals només se’n podia escoltar les seves riallades.

En Sabanni, anomenat Jordi Saban a la vida real viu amb el seu gos Fosquet en un pis d’una gran ciutat. La seva vida és d’allò més normal, fins que un dia en què una ventada s’emporta els calçotets que ha estès al terrat.
El protagonista creu que li ha robat el seu veí anomenat Sevillano, el qual li retraurà la mala educació del seu gos i també en les males condicions que en Sabanni l’obliga a viure. El veí li demana que deixi lliure a en Fosquet, però Sabanni s’oposa d’inmediat. Després d’haver-se oposat, li arriba una carta del president de l’escala, el qual obligarà a en Sabanni a abandonar a la seva mascota. La seva solitud, i la seva desesperació per poder estar de nou amb el seu gos Fosquet, propicia un inesperat canvi d’actitud per poder recuperar el seu gos estimat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...