01 d’abril 2008

Representacions de la passió a Balaguer es redueixen a la meitat per culpa de la neu

www.lamalla.net
24 abril de 2008

LAMALLA.NET
EFE (laMalla.net)
El fort temporal de vent i fred registrat aquest cap de setmana a les comarques lleidatanes ha obligat a reduir a tan sols vuit les representacions d'un total de les quinze programades, de l'espectacle sacre "Viu La Passió" a la ciutat de Balaguer durant la Setmana Santa passada. Segons explica Miquel Aigé, portaveu del grup teatral La Suda de la capital de La Noguera, "el fort vent ja va obligar a la suspensió total de les escenificacions previstes Divendres Sant a la nit, podent-se efectuar íntegrament només les del dissabte 22 de març. Les de Diumenge de Pasqua es van veure reduïdes a tan sols tres, a causa de les baixes temperatures registrades", ha detallat Aigé.
Un total de les 1.200 persones vingudes de les comarques lleidatanes i d'altres punts allunyats de la geografia catalana, especialment de la zona del Barcelonès, s'han acostat desafiant el mal temps fins a la ciutat per assistir a les representacions de l'espectacle sacre "Viu la Passió".

Aquestes representacions s'ha presentat al gran recinte a l'aire lliure de l'antic Castell Formós, i a l'esplanada del Santuari del Sant Crist, de la capital de La Noguera.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...