27 d’abril 2008

La coral La Nota tanca els actes dels 75 anys de la Sala Cabañes

Sala Cabañes tanca avui diumenge els actes de celebració del setanta-cinquè aniversari del teatre amb un concert de la coral mataronina La Nota.


El cor que dirigeix Gemma Sancho oferirà un repertori que inclou cançons tradicionals catalanes i d’arreu del món, a més de peces de musicals i bandes sonores. La coral comptarà amb l’acompanyament musical de Josep Canals al piano i Xevi Noya a la flauta travessera.Amb aquest concert es clouen els actes de celebració dels 75 anys del teatre, que van començar el passat 5 d’abril amb l’actuació d’El Mag Lari i que ha omplert d’activitats tots els caps de setmana del mes d’abril.


Les properes representacions que acollirà la Sala Cabañes seran de “La Lira d’Orfeu”, un espectacle musical infantil escrit i dirigit per Albert López Vivancos.


D’altra banda, l’actuació de la companyia de dansa eN movimeNt, que estava previst que representés el seu espectacle “Pètals de vida” aquest dissabte dia 26 s’ha hagut d’ajornar per la baixa temporal d’una de les ballarines.


Entrada Lliure

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...