El Platges de Mataró guanya a la complicada pista del Navàs

21 abril de 2008

NAVÀS – PLATGES DE MATARÓ 84-90

redacció Esports - Bàsquet

El Platges va guanyar a la complicada pista del Navàs per un ajustat 84-90. Amb aquesta victòria l’equip segueix situat a la vuitena classificació quant només queden tres jornades per acabar la lliga. Ara la setmana que ve l’equip rebrà al Monzón, l’equip aragonès es novè amb les mateixes victòries i derrotes que l’equip mataroní.

Els mataronins han aconseguit aquesta victòria després d'anar perdent durant molts minuts del partit, ja que els locals van arribar a guanyar de quinze punts en el primer quart, i van marxar al descans 10 punts amunt. A la represa l'equip groc va saber reaccionar, i a partir d'una bona defensa va anar recuperant terreny fins a posar-se per davant en elmarcador. Aquest cop l'equip va estar encertat en els últims moment i finalment es va emportar aquesta valuosa victòria.

Quan queden tres partits per acabar la temporada, l’equip entrenat per Albert Illa amb la permanència assegurada i ja molt lluny de la lluita per entrar als play-off d’ascens, ja no s’hi juga res, tot i que intentarà quedar el més amunt possible per rubricar una gran temporada. Ara mateix, Aragon, Valls i Montcada són els tres equips en posicions de play-off, mentre que per la zona baixa, el Figueres i el Ramon Llull ja han dit adéu a la categoria.

PLATGES DE MATARÓ: Jordi Ventura (24), Roger Joan (19), Marc Forcada (21), Sergi Homs (4), Omori Iki (2) cinc inicial; Juan Antonio Jobacho (6), Edu Alcaraz (7), Ignasi Ariño (2), Miki González, Adrià Fradera (5).
Estadística: 33 de 47 en tirs de camp (70%), 8 de 14 en tirs de tres (57%), 16 de 24 en tirs lliures (67%), 12 faltes comeses i 20 rebudes, 28 rebots.
Marcador: 27-17, 50-40, 61-63, 84-90.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...