26 d’abril 2008

Vital compromís del femení del Platges de Mataró davant el Sant Adrià

www.capgros.com
25 abril de 2008

El sènior masculí buscarà millorar la seva posició a la classificació contra el Monzón amb una victòria com a local

per Aida Soriano Fiérrez

La lluita per la promoció d’ascens a Lliga Femenina-2 arriba diumenge al Palau Josep Mora. El sènior femení del Platges de Mataró, segon classificat, s’enfronta a partir de les 18.30h al Femení Sant Adrià, tercer amb un partit menys i el mateix número de victòries que les de Joan González. El rival, però, és un equip molt complert i competitiu amb velles conegudes per l’afició groga com és la base Blanca Garcia. En el matx de la primera volta, les unionistes es van fer amb el triomf per un ajustat 55-56. Aquesta vegada, però, les de Sant Adrià del Besòs no arribaran desprevingudes a Mataró, sinó amb la lliçó de qui són les unionistes ben apresa.

A falta de quatre jornades pel final de Copa Catalunya guanyar aquest encontre és fa més que imprescindible perquè la derrota deixaria les mataronines pràcticament sense opcions de lluitar per la promoció. I més tenint en compte els enfrontaments directes de la setmana: Draft Gramenet (cinquè amb un partit menys)-Valls (primer) i Segle XXI (quart)-Don Piso Girona (novè amb un matx per disputar), dels que les de Joan González podrien sortir reforçades en cas de victòria. Diumenge, el públic del Josep Mora hauria de ser major del que és habitual, esdevenir un factor clau en el desenvolupament de l’encontre i retornar a les unionistes en forma de recolzament la gran temporada que estan realitzant.

Els d’Albert Illa volen recuperar el crèdit a casa
Contra el Monzón, dissabte a partir de les 20h, el Platges de Mataró necessita recuperar el crèdit perdut al Josep Mora com a local. I és que l’últim matx va deixar un gust amarg als aficionats unionistes, que veien com el seu equip perdia en els instants finals. Però el contrincant, que presenta els mateix balanç de victòries (15) i derrotes (12) que els de la capital del Maresme, voldran redimir-se de l’encontre de la primera volta on van caure a casa per 77-93 en un gran partit de concentració per part visitant.

A falta de tres jornades pel final de la Lliga EBA i després de la victòria a domicili del Navàs la setmana passada, un triomf serviria als grocs per mantenir la vuitena posició i superar en properes jornades el setè classificat, l’Olivar, que amb el mateix números que el Platges, però amb el bàsquet average al seu favor, juga contra el Ramon Llull, cuer.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...