29 de novembre 2009

Els Pastorets s’impliquen en la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal


www.capgros.com
27 de novembre de 2009

Els responsables de l'obra faran tallers i representacions en la tradicional fira que s'inaugura aquest cap de setmana
Una escena del Pastorets de Mataró

per V. B.
fotos R.Gallofré

La Fira de Pessebres i Ornaments s’instal·la a la plaça de Santa Anna un mes abans de l’inici del Nadal, com és tradició, però enguany ho fa amb alguna novetat important. La més destacada és la participació, per primer cop, d’Els Pastorets de Mataró en el sí de la fira. Aquesta iniciativa és fruit d’una col·laboració entre l’esdeveniment, Sala Cabañes i l’Associació de Pessebristes, que es concretarà en dues activitats. Per un costat, Els Pastorets, l’espectacle nadalenc més característic de la ciutat, oferirà un assaig públic del popular Ball de les Pedretes de la Casa de Naïm, el diumenge dia 29;: per l’altre, un taller de maquillatge, el dissabte 28 i el 5 de desembre. L’acord també contempla que la megafonia de la Fira emetrà les cançons del disc ‘Mataró versiona Els Pastorets’. Com és habitual, l’espectacle s’estrenarà el dia de Sant Esteve i es representarà en 10 ocasions.

Més enllà de la presència dels Pastorets, la fira presentarà les seves característiques habituals. Un total de 34 expositors oferiran als visitants arbres de nadal, figures de pessebres, molses, bombetes, suros, centres ornamentals, espelmes, guarniments de pare noel i altres objectes d’ornamentació nadalenca. Hi haurà tot un seguit d’activitats paral•leles, que a l’hora de tancar aquesta edició encara estaven per confirmar. El que sí hi haurà segur és l’avet de 8 metres al centre de la fira, tal i com ja ha passat en anteriors edicions.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...