28 de novembre 2009

El Ball de les Pedretes de Els Pastorets de Mataró i un taller de maquillatge de son les aportacions de Sala Cabañes a la fira de Nadal Mataró 2009

foto teia cusachs


Els Pastorets de Mataró, l’espectacle del Nadal per antonomàsia a la ciutat, participarà enguany en la Fira de Nadal que comença aquest dissabte dia 28 a la plaça de Santa Anna. Aquesta participació s’emmarca en una col·laboració entre la fira, l’Associació de Pessebristes i la Sala Cabañes.

La participació d’Els Pastorets es concretarà en un assaig públic del popular Ball de les Pedretes de la Casa de Naïm, el diumenge dia 29 de novembre de dotze a una del migdia, i tallers de maquillatge els dissabtes 28 de novembre i 5 de desembre de sis a vuit de la tarda. A més a més, durant els dies que la Fira estigui oberta al públic, per la megafonia es podrà escoltar música del disc “Mataró versiona Els Pastorets”.

Els Pastorets de Mataró s’estrenaran, com és tradicional, el dia de Sant Esteve a les set del vespre. L’espectacle es representarà en deu ocasions i abaixarà definitivament el teló el diumenge 31 de gener.

Assaig del Ball de les Pedretes
Diumenge, 29 de novembre
De 12 a 1 del migdia


Tallers de maquillatge
Dissabtes 28 de novembre i 5 de desembre

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...