25 de novembre 2009

La versió en anglès de l'aneguet lleig arriba a la Sala Cabañes de Mataró


http://diarimaresme.com
24 de novembre de 2009

La sala Cabañes de Mataró acollirà aquest dimecres, 25 de novembre, a les 10 i a les 11.30 h., l'espectacle de Transeduca 'Ugly Duckling', on assistiran varies escoles de la ciutat.

Ugly Duckling

Aquest espectacle, que inicia la campanya de teatre escolar per a centres educatius de Mataró, és la versió en anglès del popular conte de l'Aneguet Lleig. L'obra, que va dirigida al públic dels més petits, seguirà la trama clàssica per facilitar el seguiment de l'argument i, alhora, els ajudarà a l'aprenentatge de forma intuïtiva i fàcil.

Valors

Segons informen els responsables de l'espectacle, en aquesta obra "es treballen valors com la tolerància, la bellesa interior, l'autoestima i la construcció de la identitat pròpia vinculada a l'entorn" i, per tant, és "un espectacle perfecte pels més petits que gaudiran del conte mentre aprenen anglès".

13 obres

Transeduca presentarà, des d'aquest novembre fins al proper mes de maig, un total de 13 obres a Mataró: Les Aventures de Sherlock Holmes, La Caputxeta Vermella, Dickens' stories, Rínxols d'Or i els tres ossets, La Bella dorment, Ugly Duckling, Chipped Potato Country, Impossible is nothing, Passar-se de la ratlla, M'ho compro!, El Cantar del Mio Cid, La casa de Bernanda Alba de Federico García Lorca i Mirall trencat de Mercè Rodoreda.

Educació

Com cada any, Transeduca ha elaborat un seguit d'obres destinades al públic escolar des d'educació infantil fins a batxillerat i cicles formatius. En totes les obres destaca la voluntat de la programadora de conjugar el valor pedagògic amb el consum teatral com a element per gaudir.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...