28 de novembre 2009

La Sala Beckett guanya el judici contra Núñez i Navarro

www.avui.cat
20 de novembre de 2009

Ara es mantindran a Gràcia fins al trasllat al Poblenou
ACN

Icona mida text gran petit Icona imprimir article Icona enviar article Icona enviï rectificació Icona afegeixi a la seva carpeta Icona opinions 6 opinions
La Sala Beckett ha guanya el judici contra el grup Núñez i Navarro, de manera que podrà mantenir la seva activitat a Gràcia fins al seu trasllat definitiu al Poblenou. Així, l'Audiència de Barcelona ha desestimat definitivament la demanda promoguda per Promoinver, SL, que pretenia el desnonament dels espais del carrer Alegre de Dalt, arrendats a la Beckett.

Satisfeta per la resolució, la Sala ha remarcat "l'absurditat de voler modificar unilateralment les condicions d'un contracte d'arrendament que s'havia signat amb l'explícita voluntat que es mantingués per un termini il·limitat".

Nova seu al Poble Nou
La Sala afirma que manté "en ferm el seu projecte de creixement". Així, explica que continuen treballant per convertir "ben aviat" l'edifici de l'antiga Cooperativa Pau i Justícia, al barri del Poble Nou, en la seu de la Nova Sala Beckett / Obrador Internacional de Dramatúrgia.

La Sala es mostra satisfeta perquè el procés de reforma i adequació de la nova seu es farà a partir d'ara segons "els propis calendaris i ritmes de treball, sense la pressió d'haver de marxar a corre cuita de la seu actual i decidint nosaltres quan i de quina manera caldrà fer el traspàs".

El delegat de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, Jordi Martí, ha celebrat la sentència.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...