28 de maig 2008

"Entrañas"

www.ciutatoci.com
20 de maig de 2008

Teatre del Raval
Del 5 al 29 de juny de 2008
El mes de juny s'estrena Entrañas al Teatre del Raval de Barcelona, el segon espectacle de la companyia de Titzina Teatro.

"Entrañas" és un espectacle que parteix de la inquietud de Diego Lorca i Pako Merino, fundadors de Titzina Teatro, de parlar d'un tema tan universal como és la guerra. Per fer-ho realitzen un treball d'investigació a través de documentació bibliogràfica i visual per a després recopilar testimonis directes de persones que algun moment van sobreviure a un conflicte bèl·lic. Els dos artistes van viatjar a Bòsnia i Herzegovina (Sarajevo, Mostar y Pale), EUA (Washington) i es van reunir a l'estat espanyol amb diferents persones d'edat que haguessin viscut aquest tipus d'experiències.

Entrañas ens explica la història de Soledad “Sole”, una noia de Barcelona que just després de donar a llum recorda els últims nou mesos que li han canviat la vida. Amb la maternitat, sorgeix en ella la necessitat de saber més sobre el seu passat. Recordant que sap de la seva família, se n'adona que pràcticament no sap res del seu avi, escepte que va desaparèixer a la “Batalla de l'Ebre”. En aquest moment Sole comença un viatge per diferents llocs d'Espanya amb l'objectiude saber que va passar amb el seu avi Josep.

Entrañas s'ha pogut veure ja en festivals como FESTIMAD (Madrid, 2006); Fira de Tàrrega (2006); Revolutions Festival (Alburquerque, EUA 2006); Festival do Eixo Atlántico (Viana do Castelo, Portugal 2006); FITEI (Oporto, Portugal 2007); Festival Hispánico de Miami (EUA, 2007) i Festival Don Quijote (París, 2007). Ha rebut el Premi a la Millor Direcció del XXVII Festival de Teatro “Ciudad de Palencia” (2006).

Entrañas de TITZINA TEATRO

Del 5 al 29 de juny de 2008. Teatre del Raval (Barcelona)
De dijous a dissabte, 21h. Diumenges, 19.30h
Dijous, 14 euros. De divendres a diumenge, 16 euros.

Informació subministrada per Comedianet.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...