27 de maig 2008

Tragèdia al Palau Josep Mora



www.totmataro.cat
26 de maig de 2008

Durant el partit de la fase final a 4 de Catalunya celebrada a Mataró un espectador va patir un atac de cor que hores més tard acabaria amb la seva vida

Redacció // Esports - Bàsquet

Durant aquest cap de setmana el pavelló Josep Mora ha acollit la fase final a 4 dels Campionats de Catalunya de la categoria infantil masculí, on diumenge al matí es va a veure una veritable tragèdia. Ja que en el transcurs del partit entre el Joventut de Badalona i el Barça, un home de 62 anys que havia vingut al torneig amb els seguidors blaugranes va patir un sobtat atac de cor a les grades del pavelló. Immediatament el matx es va aturar, i el doctor de la Unió Esportiva, el senyor Badia i més tard, els serveis mèdics de les ambulàncies van intentar reanimar el pacient que va ingressar ràpidament a l’Hospital de Mataró. Però malauradament E.T.G va perdre a la vida la mateixa tarda de diumenge.

El partit entre quest dos equips, en que estava en joc el primer lloc es reprendrà el proper dimecres a les 20 hores al Josep Mora amb el 18 a 18 que era el marcador amb que es va suspendre el matx.

L’infantil de la Unió va acabar quart
Pel que fa al resultats esportius de la competició, l’equip mataroní de la Unió Esportiva va acabar finalment en el quart lloc, i no anirà a jugar les fases de sector per participar en els Campionats d’Espanya. Els mataronins van perdre divendres en el primer partit contra el Joventut per 66 a 76, mentre que en el segon no van tenir cap opció contra el Barça en perdre per 70 a 42. Finalment en el tercer i darrer partit del torneig, els infantils de la Unió s’enfrontaven a l’Akasvayu de Girona pel tercer lloc, ja que el gironins també havien perdut els dos partits i encara ho havien fet per més diferència, ja que en cap dels partits anteriors no havien arribat ni als 40 apunts. Però incomprensiblement els mataronins també es van veure superats pel conjunt gironí en un partit molt igualat que no es va resoldre fins al final, on l’Akasvayu es va imposar per un ajustat 75 a 77.

Resultats de tots els partits del torneig
FC Barcelona - Akasvayu Girona 81-38
Unió Esportiva Mataró - Joventut de Badalona 66-76
FC Barcelona- Unió Esportiva Mataró 70-42
Joventut de Badalona- Akasvayu Girona 82-35
Unió Esportiva Mataró- Akasvayu Girona 75-77
FC Barcelona- Joventut de Badalona dimecres 28 a les 20 hores al Josep Mora

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...