31 d’agost 2008

assaig general


www.assaiggeneral.com

Benvolguts

Ens resulta molt difícil comunicar-vos que la revista digital Assaig General es veu obligada a desaparèixer. Després d'anys lluitant per intentar mantenir en peu una publicació digital amb contingut cultural divers que pugui donar abast a l'interès de diferents sectors i, malgrat la bona resposta obtinguda pels seus usuaris, la direcció de la nostra entitat s'ha vist obligada a tancar el portal amb motiu de la incapacitat per subsistir econòmicament.

Malgrat la potencia d'internet com a mitjà de comunicació, la inversió que s'exerceix en publicitat és mínima, amb la qual cosa, resulta impossible continuar mantenint l'equip del que disposàvem fins ara per continuar tirant endavant aquest mitjà.

Encara i així, Assaig General com a entitat no desapareix. Continua apostant per internet i per la difusió de la cultura, que tan poc espai ocupa als mitjans de comunicació massius. Intentarà trobar una altra via que sigui rentable per poder oferir informació cultural d'interès.

Gràcies a tothom per la vostra col·laboració.

Agost 2008

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...