28 d’agost 2008

El Platges de Mataró perfila la plantilla amb un nou fitxatge


www.capgros.com
25 d’agost de 2008

José Cabrera arriba de la República Dominicana per reforçar el joc interior del conjunt unionista

per S.F

Cabrera rebut pel cos tècnic i el president de l'entitat
El Platges de Mataró ha cobert la plaça que ha deixat Iki amb un nou fitxatge: José Francisco Cabrera. Pívot de 24 anys i 205 centímetres que arriba amb ganes d’aprendre i de formar-se. Joan Ventura, president de la UE Mataró, ha explicat que les expectatives respecte Cabrera no poden ser molt altes des d’un començament, ja que “fa poc que juga a bàsquet i no serà resolutiu des d’un bon principi”. El pívot ja havia jugat en un equip gallec la temporada passada, fet que ha anat a favor de la seva contractació ja que en haver tingut llicència federativa, els tràmits ara no haurien de ser massa llargs. “té bones condicions però se l’ha de formar per aprendre a com jugar en la seva posició, millorar la mecànica de tir, etc. Si tot va bé, al febrer serà un altre jugador diferent al que arriba ara”, ha afegit Ventura, qui recorda que ocupa la plaça d’Iki però que “no és un altre Iki”. Al menys d’entrada.

El tècnic unionista, Albert Illa, compta ara amb una plantilla de dotze jugadors, pel que veu difícil que hi hagi cap incorporació nova. Illa no descarta que, segons les expectatives dels jugadors o del cos tècnic i rendiment, pugui haver-hi alguna variació en el conjunt abans de començar la temporada regular. De moment, comptarà amb Miki com a segon base i amb Carles Gómez com a un dels cinc pívots e l’equip tot i que tindran fitxa del sènior B. L’altre cas especial és el de Jaume Solans, ala-pívot procedent del Joventut en edat júnior de qui Illa espera molt. Soler tindrà dinàmica de primer equip i doblarà amb aquest i el corresponent a la seva edat. Els vuit jugadors que completen l’equip són: Jordi Ventura (base), Edu Alcaraz i Nacho Ariño (escorta), Forcada i Jobacho (alers), Paco Hernández, Adrià Fradera i Marc Coll (pívots).

L’equip tot just fa una setmana que va començar a entrenar-se de cara a una nova temporada a la lliga EBA. Les sessions s’han repartit fins ara entre part tàctica i dies d’entrenament físic. Aquest dilluns, dia 25, s’incorporarà Cabrera al grup, però fins el 7 de setembre no es podrà veure en acció aquest nou Platges de Mataró. Els unionistes jugaran el seu primer amistós a Malgrat tot just abans d’iniciar la Lliga Catalana EBA. Illa no vol fer gaires amistosos, ja que el tècnic vol fer pinya i, aquesta estratègia, ja li va anar bé la temporada passada. De totes maneres no descarta que es faci algun partit més abans de jugar davant el River Andorra a la Lliga Catalana.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...