25 d’agost 2008

FIRATÀRREGA PRESENTA ELS SEUS NOUS PRODUCTES DE MERCHANDISING


18 agost de 2008

Per primer any, un punt de venda mòbil passejarà pels carrers i places de la ciutat durant la Fira

FiraTàrrega ha creat, per a aquesta 28a edició de la Fira, tota una col•lecció de productes de merchandising amb un disseny inspirat en la nova imatge corporativa de la Fira, estrenada l’any passat. El nou logotip sintetitza els valors que li són propis a la Fira (creativitat, professionalitat, eclecticisme, lideratge...) i s’ha aplicat a tots els elements de merchandising. La prestigiosa marca barcelonina Cha-Cha, que comercialitza productes i creacions d’Alexis Rom, Mariscal, Miguel Ángel Martín, Mauro Entrialgo i molts altres dibuixants, ha estat l’encarregada del disseny d’aquests nous productes.

En concret, es tracta d’una col•lecció de xapes, amb sis models diferents, tasses decorades amb motius relacionats amb la Fira, davantals i dos models de samarretes. Com a novetat, i a banda del punt de venda fix habitual, aquest any es posarà en funcionament, per primera vegada, un punt de venda mòbil. Es tracta d’un carretó, mogut per una bicicleta, que passejarà durant tots els dies de la Fira pels carrer i places cèntrics de la ciutat. L’objectiu és apropar aquests productes al públic assistent a la Fira. Aquest punt de venda mòbil ha estat dissenyat i construït per integrants de la companyia Efímer seguint el mateix disseny aplicat als productes, de forma que és una eina més de promoció de la Fira durant els dies del certamen.

A banda d’aquest punt de venda ambulant, aquests productes, juntament amb el llibre commemoratiu dels 25 anys de la Fira, es vendran durant la celebració del certamen, de l’11 al 14 de setembre, al punt d’informació que s’instal•larà a partir del 8 de setembre a la plaça del Carme (Pati). A més, durant tot l’any, i gràcies a la col•laboració dels comerciants de la ciutat, també estaran a la venda en quatre comerços del centre (Papereria l’Estel, Bar Nostàlgics, botiga d’artesania Camena i botiga de joguines La Nou). Durant el mes d’agost, aquests productes també estan a la venda a l’oficina d’informació de la plaça de les Nacions sense Estat de Tàrrega.

Font:Servei de premsa FiraTàrrega

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...