24 de maig 2009

Moments de “Annie” : La Producció


Muntar Annie a Sala Cabañes evidentment no tindrà la repercussió mediatica que tindria si es fes a Madrid , Barcelona i a càrrec d’una companyia professional amb una bona productora al darrera , però si que has tingut que fer a nivell de producció els mateixos passos que ells.

Contactar a MTI
www.mtishows.com , emplenar uns formularis i pagar per endavant , molt per endavant i diners , molts diners per un grup amateur.

Tirar endavant grans musicals a càrrec de companyies de teatre amateur sempre es arriscat , primer per que demanar els drets es una cosa que pot fer tothom , però que te’ls donin ja es una altre historia.

Crec que seria una bona feina de les coordinadores de teatre comarcals , territorials i similars intentar arribar ha acords globals per que això fos mes fàcil de aconseguir.

Desprès com sol·licitar aquests drets , entre el que és i no és de l’sgae , el que ells et diuen que demanis directament , el que no saben que respondre .... personalment crec que administrativament parlant això no esta massa ben resolt.
Les persones i entitats que fem teatre amateur no ens tindrien que posar tantes pegues per fer obres que tots tenim al cap i que tots ens agradaria fer sigui musicals o no , nosaltres no treurem public dels grans locals de les grans capitals i si aquests espectacles punxen segur que serà per altres coses.

Clar que sempre queda l’opció de tirar pel dret i a veure que passa.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...