25 de maig 2009

Moments de “Annie” : Encaran la setmana de l’estrena


foto jordi molins


Doncs avui dilluns encarem la recta final dels assajos de Annie. Serà dur sobretot pels petits avui , dimarts , dijous i divendres passem tota l’obra sencera per anar agafant rodatge.
El dimecres mana la xampions
Comencem a 2/4 de 10 del vespre.
Ja tenim pràcticament tot el muntatge escenogràfic acabat i ara falta l’ultima ma de pintura , la que dona el Jordi Ribas l’escenògraf del muntatge.
Dissabte i avui diumenge hem passat l’obra sencera , potser el dissabte va sortir mes reeixida que avui , també teníem la xerinola del basquet a la pista aquesta tarda.
Sempre ho he dit es pot fer un magnífic partit de basquet encara que hi hagi assajos a la Sala ... ara al revés es molt mes complicat.
Tenim que acabar de ajustar , agafar ritme a les escenes , sincronitzar el canvis , acabar de corregir les coses que encara no van prou be. Buscar el material d’attrezzo que encara falta , acabar de confeccionar vestits .. fins a 150 en surten a l’obra.
Diumenge veurem el resultat.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...