29 de maig 2009

Més entrades i més barates pel festival Grec

www.avui.cat
22 de maig de 2009

Enguany tindrà com a "columna vertebral" la trilogia de l'italià Romeo Castellucci
ACN
Teatre Grec

El XXXIII Grec de Barcelona presenta més de 60 espectacles de teatre, música, dansa i circ entre el 20 de juny i el 2 de d'agost. Enguany, el festival té com a país convidat Itàlia, per això, segons el director, Ricardo Szwarcer, la "columna vertebral" serà la trilogia de l'italià Romeo Castellucci sobre la Divina Comèdia.

Per fer front a la crisi, les 120.000 entrades –5.000 més que el 2008–, seran més barates. Els aturats tindran un 25% de descompte, els menors de 25 anys pagaran 10 euros i per les famílies i els menors de 16 anys el preu serà de vuit euros.

El pressupost del festival s'incrementa, passant dels 4,4 milions del 2008 als 4,5 milions.

A més de la contenció en la política de preus, el Grec 2009 es caracteritzarà també per la incorporació de dos nous espais: L'antiga fàbrica Fabra i Coats de Sant Andreu, on es representarà Filatura, del Teatre dels Sentits, i el Mirador del Grec, un espai en els jardins del Grec que acollirà un espectacle de petit format de Lluís Soler i Eduard Iniesta basat en versos de Joan Vinyoli.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...