23 de maig 2009

Sala Cabañes rep la promesa del folk independent nord-americà Chelsea Wolfe

www.capgros.com
22 de maig de 2009

La cantautora de Califòrnia actuarà aquest dissabte a La Saleta, en el marc de la seva gira per Europa
per V. B.

Chelsea Wolfe és una jove cantautora californiana que fins ara només ha publicat un disc, Mistake in parting, que tanmateix li ha valgut la candidatura a nova promesa del folk independent nord-americà. L’àlbum combina la calidesa del folk més clàssic amb l’experimentació amb noves tendències sonores. Entre les seves influències, Wolfe cita clàssics de la cançó nord-americana com Hank Williams, però també la cantant de soul i hip-hop Lauryn Hill, l’actor i músic Vincent Gallo o la britànica PJ Harvey. La cantant californiana es troba en plena gira europea, que la duu aquest dissabte a Sala Cabañes. L’actuació que oferirà aquest dissabte s’emmarca dins del cicle “concerts a la Saleta”, que el teatre del centre catòlic organitza conjuntament amb l’entitat Tucan Bigotudo.

Dissabte, dia 23. A les 10 de la nit a La Saleta de Sala Cabañes. Preu: 7 euros (anticipada a Robafaves), 10 euros (guixeta)

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...