30 d’agost 2006

La UE Mataró tanca la seva plantilla amb la incorporació de Paco López


28 agost de 2006
Jordi Ventura ha estat a punt de fitxar pel Breogán de Lugo, equip que va baixar de categoria la temporada passada
per Salva Fernàndez -

Imatge del nou jugador de la UE Mataró.
La Unió Esportiva Mataró va donar per tancada la seva plantilla el passat divendres, després que l'equip confirmés el fitxatge de l'aler badaloní Paco López, amb dilatada experiència en el món del bàsquet, després de jugar la passada temporada al CB Esplugues i al BC Andorra a la Lliga EBA. El jugador, de 29 anys i 190 cm és la darrera incorporació de l'equip, que comptarà també amb un altre reforç, el de Paco Hernàndez. El pívot mataroní va confirmar la seva renovació amb el conjunt unionista, i, d'aquesta manera, l'equip queda tancat amb el reforç en el joc exterior i en el interior que Sobrín va definir com "petits complements" per tenir una plantilla competitiva a la Lliga EBA. D'altra banda, el base de la UE Mataró, Jordi Ventura, va viure el seu particular serial amb l'interès que va despertar per ell el Breogán de Lugo, que va consumar el seu descens de la liga ACB la passada temporada. L'equip espanyol buscava un reforç per a la posició de base, i va pensar en Ventura per ocupar aquesta plaça. L'oferta era que el jugador mataroní jugués a un equip de Lliga EBA que està vinculat al Breogán, i pogués anar participant en els dos clubs com a segona o tercera opció pel conjunt que militarà a LEB amb l'únic objectiu d'aconseguir l'ascens. Els problemes van sorgir quan aquesta condició de jugador vinculat en dos equips només és vàlida per a joves menors de 22 anys (Jordi Ventura en té 25). Vist això, el base mataroní va declinar l'oferta, ja que va preferir quedar-se al seu club de tota la vida, que jugarà a EBA, enlloc d'anar a un equip gallec de la mateixa categoria.

La plantilla del sènior femení
L'equip Sènior femení, per la seva banda, va completar la seva plantilla per la propera temporada, que a les ordres de la seva entrenadora Cristina Navarro, estarà format per les següents jugadores: Anna Sala, Mireia Chacón, Laura Argemí, Elena Múrcia, Mireia Monleón, Berta Bayarri, Sandra Ruíz, Debora Carretero, Paula Eñeso, Eva Congost i Yura Villasuse, més Carla Badía que estarà vinculada amb l'equip del C.B. Sant Celoni de Primera Catalana.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...