28 d’agost 2006

“Era una oportunitat que no podíem deixar passar”


www.totmataro.cat
23 d'agost de 2006


Entrevista amb Joan Ventura, president de la UEM, després de saber que el sènior masculí continuarà jugant a la Lliga EBA
redacció Esports

Com va rebre la notícia?
Doncs va ser el dia 1 d’agost, quan ja no hi comptàvem, encara no s’havien fet els grups, i en el sorteig van venir els problemes quan van veure que no eren prou equips i van començar agafar a equips que havíem baixat. I tot i que ja havíem planificat la temporada per jugar una categoria més baixa vam veure que era una bona oportunitat i vam pensar que no la podíem deixar passar i vam dir que si.
L’equip està preparat per la categoria després de les importants baixes?
Si, home havíem fet l’equip per donar el salt a EBA, i ara ens trobem que el tenim una mica just, però ningú ens coneix i esperem fer servir aquest factor sorpresa per salvar la categoria. Les baixes han estat per aquest fet, ja que Carreira al conèixer la notícia ens va demanar la baixa ja que ell havia firmat per juga aquí a Catalunya, i ara amb els desplaçaments per tot Espanya al tenir dona i fills en ha dit que no podia estar tant compromès. I el cas del Paco Hernández és el mateix, segurament no seguirà jugant en el primer equip, i ara haurem de buscar un parell de jugadors més per cobrir els seus llocs.
Hi hauran més fitxatges?
El joc interior ara el reforçarem amb l’arribada de l’Aitor Muñoz, fill de l’ex jugador del Barça d’handbol Pepitu, que és un noi jove de 2.02 cm que ve de la Penya i amb ell el joc interior ja el tindrem més que cobert. Ara mirarem si trobem algun jugador exterior i si no en veiem cap que interessi comptarem amb els jugadors del sènior B.
Que li sembla el grup que els hi ha tocat?
Home és una experiència nova, ja que hi ha molts equips que no coneixem i ells tampoc a nosaltres, a més tindrem viatges molt llargs, jugarem a pistes que mai hem vist, però l’equip és jove i està molt il·lusionat, serà diferent, però pensem que tota això serà un al·licient més per la plantilla. Tampoc en ve de nou ja que ara fa tres anys ja ens va tocar amb el grup de València i ja hem estat a pistes com la del Llevant, la del Pamesa o la de Cartagena.
L’entitat podrà fer front a tota aquesta inversió econòmica que suposa la categoria?
Si, home ja hi estem acostumats això, haurem de treure diners d’on sigui, tot i això el pressupost de la categoria és gairebé el mateix que si juguéssim a Copa Catalunya, ara el que passa és que tindrem molts desplaçaments i això serà un gran cost. Ara ja estem mirant el transport i potser fem servir dos furgons per fer els viatges perquè ens surti més bé de preu.
S’està buscant algun patrocinador?
Si clar això sempre ho fem i esperem que sorgeixi alguna cosa tant pel sènior masculí com pel femení, sobretot pels desplaçaments dels dos equips que són les grans despeses del club

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...