30 d’agost 2006

Els equips de la ciutat es van posant a punt

31 agost 2006

El futbol ja inicia la competició aquest cap de setmana, però la resta d'esports d'equip, i la setmana passada ja parlàvem de l'hoquei patins, també van preparant les seves competicions amb ànims renovats.
Redaccio Esports
BÀSQUET
Els equips sèniors de la UEM ja tenen les plantilles a puntL'equip de la Unió Esportiva Mataró ha iniciat la pretemporada a les ordres de Tito Sobrin i ja amb la vista posada a la dura competició que tindrà a la Lliga EBA en el grup E, al costat d'equips balears, valencians, murcians i de Castella la Manxa.La plantilla estarà formada per Jordi Ventura, Marc Forcada i Paco Hernàndez de la temporada anterior, Sergi Homs i Adrià Fradera que pugen del júnior, més el retorns de Marc Fabregat (Montcada) i Guillem Garcia (Canet), i els fitxatges de Marc Torres (Menorca), Aitor Muñoz i Xavi gonzàlez (Joventut de Badalona) i Paco López (Esplugues). La primera jornada de la lliga EBA portarà al Castelló al Palau Josep Mora el dissabte dia 23, ja que una de les novetats de l'any serà que l'equip sènior masculí jugarà els dissabtes.
Per la seva part l'equip sènior femení que jugarà a la lliga femenina 2, té també la plantilla ja formada i a les ordres de la seva entrenadora Cristina Navarro, estarà integrada per Anna Sala, Mireia Chacón, Laura Argemí, Elena Múrcia, Mireia Monleón, Berta Bayarri, Sandra Ruíz, Debora Carretero, Paula Eñeso, Eva Congost i Yura Villasuse, més Carla Badía que estarà vinculada amb l'equip del C.B. Sant Celoni de 1ª catalana.Aquest equip iniciarà la competició el dia 30 de setembre rebent l'Unicaja de Canàrias.La presentació dels dos equips sèniors s'efectuarà a la botiga "24 segons" el proper dijous dia 7 de setembre a les 21:30 hores.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...