28 abril de 2008

PLATGES DE MATARÓ - MONZÓN 64-69
foto
redacció Esports - Bàsquet

El Platges de Mataró va perdre a casa contra el Monzón, un partit que durant molts minuts semblava que el tenia controlat, però que deixar escapar en una nefasta segona part. Els mataronins que ja no s’hi jugaven res van fer un mal partit en línies generals on van arribar a perdre fins a 20 pilotes.

El partit va començar amb un Iki inspirat que era amo i senyor dels taulells, i que ràpidament va llençar a l’equip sis punts amunt. Durant tot el quart l’equip groc va ser el clar dominador del joc anotant gràcies als homes interiors, davant un Monzón que es mostrava molt fluix. Tot i això, els aragonesos van reaccionar al finals i van arribar al segon quart només tres punts a baix.

El segon quart va començar amb un triple mataroní i amb l’equip visitant errant un tir rera altre fins estar-se quatre minuts sense anotar. Però el Platges no va saber aprofitar aquest fet i tot i anar guanyant de set punts, no va saber encarrilar el partit, i va donar vida a un equipo aragonès que va arribar al descans dos punts per sota.

Va faltar intensitat i concentració
La segona part va començar com la primera, és a dir amb els mataronins anotant amb facilitat davant un rival que semblava que en qualsevol moment tiraria la tovallola, però com al segon quart, l’equip es va deixar anar un altre cop i fins i tot va a veure com el Monzon es posava dos punts amunt. Però sobre la botzina va arribar un triple salvador d’Edu Alcaraz que tornava a posar per davant al Platges.

En l’últim període amb el marcador tant ajustat, als dos equips els hi van entrar el nervis i es va veure un joc molt imprecís i amb moltes faltes, això va beneficiar a l’equip aragonès que va ser el que estar més encertat des de la línia de tir lliure. Malgrat això el marcador a manca de dos minuts pel final era de 62 a 62, però una pèrdua de Forcada a l’intentar sortir ràpid al contraatac i un triple del visitant Corral van fer que el Monzón agafés u a renta de cinc punts. En l’últim minut el Platges a base de casta ho va intentar, però un altre cop el desencert des de la línia de personals i les pèrdues van condemnar a l’equip a la derrota.

PLATGES DE MATARÓ – MONZÓN 64-69

PLATGES DE MATARÓ: Roger Joan (7), Jordi Ventura (6), Marc Forcada (12), Sergi Homs (2), Omori Iki (16) cinc inicial; Juan Antonio Jobacho (4), Miki González (4), Edu Alcaraz (9), Ignasi Ariño (2), Adrià Fradera (2).
Estadística: 24 de 53 en tirs de camp (45%), 4 de 16 en tirs de tres (25%), 12 de 26 en tirs lliures (46%), 24 faltes comeses i 26 rebudes, 39 rebots i 2 taps.
Marcador: 20-17, 32-20, 48-47, 64-69.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...