30 de juliol 2008

El Centre Parroquial estrena ‘Viatge en un trapezi’


www.totmataro.cat
22 de juliol de 2008

L’obra de Jaume Salom s’estrenarà el dia 1 d’agost ales 10 de la nit
El proper divendres 1 d’agost a les 10 de la nit, el Centre Parroquial acollirà l’estrena de l’obra de teatre “Viatge en un trapezi” del barceloní Jaume Salom, i que dirigirà el director argentoní Pere Vallamjor. Salom és un artista de fama internacional que en els últims anys ha escrit més d’una cinquantena d’obres, moltes d’elles traduïdes al francès, l’alemany, anglès, àrab, portuguès i moltes altres llengües de la geografia mundial. “Viatge en un Trapezi” és una sàtira on es posa de relleu la fragilitat de l’amor i del matrimoni, que té com intenció aconseguir que el públic es posi a la pell dels protagonistes.

Viatge al món del circ
“Viatge en un Trapezi” és, com bé diu el seu nom, un viatge al món irreal del circ, entès com un conjunt de famílies, amb les seves alegries i misèries, que l’autor utilitza com a marc per a unes reflexions sobre l’atracció, l’amor, el desamor i la idealització dels diferents personatges.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...