21 de febrer 2009

Àlex Casanovas obre amb 'Míting' la temporada de teatre, música i dansa


www.capgros.com
20 de febrer de 2009

L'oferta d'arts escèniques i musical d'Argentona dóna el tret de sortida aquest dissabte al Centre Parroquial

per V. B
fotos Cedida
Una escena de 'Míting'
Àlex Casanovas, en el paper de secretari general d’Entesa per Catalunya, un partit polític de nova creació, serà l’encarregat d’obrir la Temporada de Teatre, Música i Dansa d’Argentona. Ho farà aquest dissabte, dia 21, al Centre Parroquial, amb l’obra Míting, de la companyia Zitzània. Dirigida per Pere Planella, amb Casanovas i Santi Ibàñez, Míting és una comèdia intel·ligent que s’endinsa en la realitat política catalana, partint de la teoria que poques diferències hi ha respecte a la situació que el país vivia ara fa 300 anys. Un anàlisi de la complexa relació que mantenen els polítics amb els ciutadans, a través d’anècdotes personals que reflecteixen veritats col·lectives.

Zitzània enceta la Temporada, que inclou una altra peça teatral, Cadena Privada, a càrrec del reconegut clown Marcel Gros. L’apartat musical es composa de dues propostes: Lisboa Zentral Cafè amb el concert Cinemondo, amb la interpretació de la música que ha acompanyat algunes de les pel·lícules més destacades de tots els temps; i el trio Euclydes Mattos amb el seu jazz, bossa nova i samba. La temporada finalitzarà amb un espectacle de dansa, Dios Menguante, de la Companyia Mar Gómez, premi Max a la millor intèrpret femenina de dansa 2008.

Dissabte, dia 21. A les 10 de la nit al Centre Parroquial d'Argentona. Preu: 15 euros.

Encetem temporada, comença l'espectacle!

Amb la celebració de la Festa Major de Manresa,  donem el tret de sortida a la nova temporada del Kursaal.  Us hem preparat una tardor que a...